Vuoksen Veneseura ry
Etusivu Jäsenedut Säännöt Yhteystiedot

Liittyäksesi ota yhteyttä puhelimitse tai jätä yhteydenottopyyntö seuran sähköpostiin.

Liittyessä peritään uudelta jäseneltä liittymismaksu. Vuosittain jäseniltä kerätään seuran ja SPV:n jäsenmaksut.

JÄSENEDUT

Niskalammen satamassa hallinnassamme on kolme laituria, pien- sekä vähän isommillekin veneille ja veneiden talvisäilytysalue.

Laiturimaksut vuodelle 2018 ovat:
  • A-laituri mantereen puolella 180€
  • A-laituri järven puolella         200€
  • B-laituri (aallonmurtaja)        220€
  • C-laituri (tienvarressa)          240€
Talvisäilytymaksut veneen pituuden mukaan:
  • 8 metriä ja alle 60€
  • yli 8 metriä       100€

Satamassa on veneilijöitä varten sekajätteen keräys, septitankin tyhjennysmahdollisuus ja huoltosähkö imurointia tai esim. akkujen latausta varten.

Talvisäilytyspaikkoja jaettaessa etusijalla ovat laituripaikan lunastaneet. Muille paikkoja jaetaan jonotusperiaatteella.

Seuran omistama retkeilytukikohta on Annikkassa. Saari sijaitsee Puumalan kunnan alueella Kauppilan kylässä noin 10 kilometriä lounaaseen Puumalan keskustasta. Annikassa seuran jäsenien käytössä ovat mm. laiturit, sauna, grillikatos ja puusee.

Seuralla on oma venekatsastaja seuralaisten käytössä pientä korvausta vastaan. Katsastetun veneen vakuutusmaksuista on mahdollista saada vakuutuksesta ja yhtiöstä riippuen 20% alennus.

Seuran jäsen saa SPV liiton jäsenenä 10€ alennuksen Suomen meripelastusseuran Trossi-jäsenyydestä.

Ja mikä tärkeintä. Seuran jäsenistä saa hyvää seuraa mahtavan koko perheen harrastuksen parissa.

Jäsenmaksu on 34,50€, joka sisältää  VVS:n (22€) ja SPV:n (12,50€) jäsenmaksut.
Seuraan liittymismaksu on 22€.

Kaakon Nettipalvelu 2008